top of page

БОЯДИСВАНЕ И РЕМОНТ НА ВХОДОВЕ

Paint Supplies

Вдъхваме нов живот на входове, общи части, мазета и тавани с ремонт на входни козирки и декоративно боядисване.

 За да бъде вашият блок приветливо и красиво място предлагаме измазване, шпакловане, боядисване, декорация и изолация. Може да го направите и истинска творба на изкуството с изрисуване на пана, подреждане на стенна мозайка и залепяне на декоративни стикери за интериор.

 

Цената зависи от площта и състоянието на предвидените за ремонт помещения.

УПРАВЛЕНИЕ НА ИМОТИ

Paint Supplies

Какво означава ,,управление на имоти‘‘ и защо бихте имали нужда от тази услуга?

Тази година предвещава много стабилна перспектива за бизнеса с управление на имоти под наем. Търсенето на имоти за краткосрочни и дългосрочни наеми процъфтява и цените на наемите растат своевременно. Разбира се, цените на жилищата също се повишават, при това благодарение на галопиращата инфлация. Именно заради тези тенденции все повече хора предпочитат да инвестират парите си като закупят жилище с цел евентуална бъдеща печалба. Без значение дали ще бъде ваканционно или градско – това все още си е един от сигурните начини да предпазим парите си от стопяване.

И след като сме на темата за имоти, няма как да не споменем за една услуга, която тепърва ще набира популярност и ще става все по-търсена – управлението на имоти. Независимо дали сте инвеститор, наемател или  се интересувате от недвижими имоти, поради любопитство, то най-вероятно сте чували за фирми за управление на имоти. Трябва да отбележим, че задълженията на мениджъра на имоти далеч надхвърлят това, което бихте очаквали; обикновено те правят много повече от това просто да събират наемите.

Нека проучим някои от отговорностите, които мениджърите на имоти имат, както и какво можете да очаквате, ако решите да се възползвате от такъв тип услуга.

Какво всъщност е Mениджър на имоти/ Property Manager?

Мениджърът на имоти е физическо или юридическо лице, най-често наето от собственика на имота, за да наблюдава и управлява ежедневната работа по отношение на жилището. Отговорностите на мениджъра на имота могат да включват:

 • определяне и събиране на наеми;

 • обработка на заявки за поддръжка и ремонтни дейности;

 •  търсене на нови наематели и водене на кореспонденция с тях;

 • евентуално определяне на разходите за имота – ремонти, поддръжка и т.н.

 

Мениджърите на имоти често се грижат за жилищата, когато собствениците или не живеят близо, или не желаят да ги управляват лично – това може да е поради липса на време, но и липса на умения. Мениджърът може да бъде едно лице или цяла управляваща компания, в зависимост от нуждите на собственика и обемът от работа, който трябва да бъде свършен.

Как работи услугата за управление на имот?

Мениджърите на имоти се справят с всичко, което се случва на ежедневно ниво в един имот под наем. Те трябва да имат практически познания в сферата на недвижимите имоти.

Освен това мениджърът на имота има грижата да гарантира, че целите и желанията на собственика са изпълнени. Необходимо е и задълбочено познаване на държавните закони по отношение на правните методи за нанасяне на нови наематели, обработка на гаранционните депозити, прекратяване на договорите за наем, извършване на изгонвания (неприятна част, но понякога наложаща) и спазване на стандартите за безопасност на собствеността.

Именно поради всички тези причини някои държави изискват управителите на имоти да бъдат лицензирани брокери на недвижими имоти. Ако случаят е такъв, собственикът на имот ще трябва да наеме брокер, който да гарантира, че собствеността му се управлява законно.

Други държави пък позволяват на мениджърите да бъдат лицензирани за управление на имоти вместо като брокери, докато някои изобщо не изискват лиценз. В допълнение към лицензирането, мениджърите на имоти идват с различни специалности и опит и на практика може да имат всякакво образование и трудов опит.

Защо да изберете фирма или агенция за управление на имоти?

За да поддържате и повишите стойността на имота си

Редовните проверки и навременната реакция при всякакви проблеми с поддръжката на имота ще подобрят състоянието на жилището, като по този начин ще повишат неговата стойност. Подобряването на битовите условия е много важно, особено при конкурентен пазар.

За да имате по-ниски разходи за поддръжка и ремонт

Фирмата за управление на имоти ще може навреме да идентифицира всякакви проблеми с поддръжката и да препоръча решения за отстраняването им, още преди да се превърнат в по-големи и по-скъпи проблемни ситуации.

За да разполагате с незаменим помощник при привличането и задържането на наематели или обитатели.

Никой не иска да живее или работи в дом, който се руши. Търговските наемодатели ще се борят да привлекат компании, които да заемат място в комплекса, само за да изискват по-високи наеми. Поради тази причина за частните собственици на апартаменти би било същинско предизвикателство да отдават под наем жилищата си в порутен жилищен блок – рискуват никой да не ги вземе.

Безопасност

Сграда, която се руши, не е безопасна. Например: течащи тръби или лошо поддържана водопроводна инсталация могат да причинят наводнение и да предизвикат електрически проблем. Асансьорните механизми и основните производствени машини се нуждаят от подходяща програма за поддръжка и непрекъснат контрол. Дългосрочното излагане на вода пък може дори да доведе до мухъл и структурни повреди.

Спокойствие

Наличието на управител на имота, който да се грижи за общите части в комплекса, означава, че наемодателят или собственикът на жилището няма да трябва лично да се занимава с продавачи или подизпълнители, да наблюдава ремонтни дейности или да се притеснява дали сградата е добре поддържана. Това осигурява спокойствие и дава повече време да се съсредоточат върху други свои бизнес въпроси или да прекарват времето си по по-продуктивен начин.

Устойчивост

С нарастващ фокус върху устойчивостта, мениджърът на имоти може да предложи начини, които биха спомогнали за подобряване на комфорта на обитателите в сградата, пестенето на енергия и оптимизиране на пространството. Това обикновено ще доведе и до намаляване на оперативните разходи на активите в полза както на собственика, така и на обитателите.

Къде може да откриете агенция за управление на имоти в София?

През последните месеци стана ясно, че нуждите на обитателите на сгради се развиват много бързо и възходът на новите технологии тепърва ще прекроява индустрията за управление на имоти.

Именно поради тази причина, ние от Вход Къмпани се грижим да ви осигурим безценна помощ в управлението на имоти за град София.  Стремим се всекидневно да подобряваме предприемчивата култура на фирмата и да  продължаваме да стимулираме иновациите. Целта ни е да намираме нови подходи, за да помогнем на клиентите си да управляват по-добре своите недвижими имоти – всичко това в абсолютно съответствие с техните бизнес или лични цели.

Ние от Вход Къмпани предлагаме услугата управление на имоти за град София на много атрактивна цена – само за 50 лв. месечно или 10% от месечния наем (важи по-високата стойност).

Ако имате въпроси дали да се възползвате от услугата за управление на имоти в град София, то не се колебайте да се свържете с нашия отзивчив екип, който с радост ще ви даде повече информация. Очакваме ви на посочените телефони или имейл адрес!

ДЕРАТИЗАЦИЯ И ДЕЗИНСЕКЦИЯ

dez.jpg

Бъдете спокойни за вас и вашите любимци, нашите препарати и примамки са одобрени от българските институции, които са безвредни за човека и неговите домашни любимци. Въпреки това ще бъдете ефективно защитени  от плъхове, мишки, хлебарки, бълхи, дървеници, мравки и бълхи.

От услугата ни могат да се възползват и училища, детски градини, обществени кухни и жилищни сгради.

 

 Изготвяме индивидуални ценови планове. Свържете с нас за повече информация.

ОЗЕЛЕНЯВАНЕ И ПОДДРЪЖКА

Lawn Mower Tutorials

Създайте свой зелен оазис с нашите специалисти по озеленяване, които се грижат за цялостното проектиране, засаждане и поддръжка на растенията в частни имоти, кооперации, сгради и паркове.

Способни да създадат чудесни фигури от цветя, скулптури от декоративни храсти и зелени стени.

Изготвяме индивидуални ценови планове. Свържете с нас за повече информация.

ЗАСТРАХОВАНЕ

Insurance Agent

Спокойни и защитени с нашата застраховка, която включва недвижимото и движимото имущество на граждани и малки фирми. 

Застраховката включва покриване на щетите от:

– пожар, случаен или умишлен, мълния, експлозия, сблъсък с пилотирано летателно средство или падане на подобно средство, както и падане на негови части или товар от него и допълнителни рискове;

– буря, градушка, проливен дъжд, наводнение, увреждане от тежест при естествено натрупване на сняг или лед

– земетресения

– наводнение поради авария във водопреносната мрежа

– щети при късо съединение

МОНТАЖ НА ДОМОФОННИ УРЕДБИ

domofon.jpg

 Специалистите ни монтират надеждни и качествени домофонни системи, оставяйки за вас единствено да очаквате своите гости.

Изготвяме индивидуални ценови планове. Свържете с нас за повече информация.

ПОДМЯНА НА ЩРАНГОВЕ

Pipe Replacement

Подмяна на вертикални и хоризонтални щрангове. Специалистите ни могат бързо и качествено в кратки срокове да сменят проблемна тръба или двата вида тройки тръби със съответните спирателни кранове.

 Изготвяме индивидуални ценови планове. Свържете с нас за повече информация.

ПОДМЯНА НА ДОГРАМА

Window Insulation

Радвайте се на всички сезони от уютния си дом с поставените от нас всички видове дограми и прозорци, както и интериорна, входна или блиндирана врата. Също така предлагаме поставяне на щори, комарници, первази, козирки и профилактика на дограмата. 

Нашите майстори извършват бърз оглед и пазят чисто на обектите, на които работят. 

Работим на конкурентни цени, като цената се формира при договаряне, след оглед на място.

РЕМОНТ НА ПОКРИВИ

Switching Roofs

Не се притеснявайте, ако продължава да вали дори когато навън е спряло, нашите специалистите могат да ремонтират и изградят всички типове покриви: скосен покрив, покрив със стряха, гладък покрив (най-често на блоковете). Облицоване или цялостно изграждане с керемиди, изкуствено покривно покритие или хидроизолиращи листи. Отлично се справят и с изграждане на покривна основа, покриване или препокриване на покрив, подмяна на улуци и изолация.

Изготвяме индивидуални ценови планове. Свържете с нас за повече информация.

СИГУРНОСТ

Security Camera

Превърнете се в новия "Биг Брадър" с нашата услуга за  монтиране на камери или алармени системи, за да сте защитени у дома или да се радвате безгрижно на почивката. Огледи, консултации, проектиране и изпълнение на най-подходящи системи за сигурност, извършват специалистите ни с дълъг опит в тази сфера.

Изготвяме индивидуални ценови планове. Свържете с нас за повече информация.

ТЕХНИЧЕСКА ПОДДРЪЖКА

Contractor

За да бъде всичко изрядно предлагаме ежеседмично посещение от техническо лице, който ще се погрижи за:

 • Подмяна на крушки в и пред входа на етажната собственост;

 • Ремонт на стълбищен автомат;

 • Ремонт и подмяна на автомат за входна врата;

 • Подмяна на счупени стъкла;

 • Ремонт и подмяна на панти за врати и прозорци;

 • Ремонт и подмяна на ръкохватки за врати;

 • Ремонт и подмяна на заключващи механизми;

 • Ремонт на стълбищно осветление;

 • Ремонт на електрически ключове и контакти;

 • Ремонт на стълбищна площадка пред входа;

ЮРИДИЧЕСКИ УСЛУГИ И КОНСУЛТАЦИИ

uiridicheski-uslugi.png

Адвокатска кантора "Вход Къмпани" предлага юридически услуги на своите клиенти.

Правните сфери, в които кантората е специализирана и извършва юридически услуги са:

 • гражданско право

 • съдебно-изпълнително производство

 • нотариални производства

 • търговско и корпоративно право

 • семейно и наследствено право

 • административно право

 • трудово право

 • вещно право

 • наказателно право (някои области)

РЕМОНТ И СТРОИТЕЛСТВО

Bricks and Mortar
 • Шпакловъчни услуги

  Доставка и полагане на гипсова шпакловка по стени (една ръка) - 5,10 лв.
  Доставка и полагане на шпакловка с теракол по стени (една ръка) - 4,60 лв.
  Доставка и полагане на финна шпакловка с колор кит по стени (една ръка) -  3,10 лв.
  Доставка и направа на шпакловка с мрежа по стени (една ръка) - 6,50 лв.
  Доставка и полагане на гипсова шпакловка по тавани (една ръка) - 5,00 лв.
  Доставка и полагане на шпакловка с теракол по тавани (една ръка) - 6,60 лв.
  Доставка и полагане на финна шпакловка с колор кит по тавани (една ръка) - 4,20 лв.
  Доставка и направа на шпакловка с мрежа по тавани (една ръка) - 9,00 лв.
  Доставка и монтаж на ръбохранители - 3,50 лв.

 

 • Бояджийски услуги

  Доставка и полагане на дълбоко проникващ грунд по стени и тавани преди боя и шпакловка (една ръка) - 1,25 лв.
  Доставка и полагане на латексова боя по стени и тавани (едноцветно бяло) - 3,50 лв.
  Доставка и полагане на латексова боя по стени и тавани двуцветно (таван един цвят, стени втори цвят) - 5,00 лв.
  Отсичане на стени от таван - 4,00 лв./лин.м.
  Сваляне на хартиен тапет - 1,20 лв./кв.м.
  Лепене на тапети - 5,00 лв.

 

 • Демонтажни работи

  Демонтаж на дървена ламперия - м2 - 12,50 лв.
  Демонтаж на фаянс и теракота - м2 - 17,50 лв.
  Демонтаж на тухлена зидария 45/120 бр. - 26,00 лв.
  Демонтаж на г. корниз/метър - 2,50 лв.
  Извозване на отпадък до депо - м3 - 65,00 лв.

 

 • Монтажни работи

  Направа на улей в бетон (за полагане на ВиК) м. - 5,00-10,00 лв.
  Доставка и полагане на ППРф20 водопровод- т. - 55,00 лв.
  Доставка и полагане на канал ф50 м. - 22,50 лв.
  Доставка и монтаж на АПТ 8 с автоматични предпазители бр. - 165,00-180,00 лв.
  Направа на канал в бетон за ел.инсталация - м - 6,50 лв.
  Направа на отвори в бетон за ел. и вентилация - бр. - 10,00 лв.
  Доставка и полагане на ел инсталация - лампен СВТ 3х1.5 - бр. - 18,90 лв.
  Доставка и полагане на ел инсталация - контактен излаз СВТ3х2.5 - бр. - 19,20 лв.
  Доставка и монтаж на ключове и контакти - бр. - 11,00 лв.
  Монтаж на плафон - бр. - 15,00 лв.
  Монтаж на полилей - бр. - 30,00 лв.
  Монтаж на луничка - бр. - 15,00 лв.
  Монтаж на прожектор - бр. - 20,00 лв.
  Прозвъняване на ел.инсталация - бр. - 90,00 лв.
  Полагане на коксиален и FTP 6 х 0.5 - м. - 3,90 лв.

 

 • Ремонт на коридор

  Доставка и полагане на гипсова и финна шпакловка (над 40 м2) - м2 - 14,80 лв.
  Доставка и направа на окачен таван от гипсокартон - м2 - 28,80 лв.
  Доставка и монтаж на дек. осветление - бр. - 24,50 лв.
  Доставка и полагане на финна шпакловка (две ръце) - м2 - 6,80 лв.
  Доставка и полагане на дълбокопроникващ грунд (две ръце) - м2 - 2,40 лв.
  Доставка и полагане на латексова боя по стени и тавани (бяло, едноцветно) - м2 - 5,90 лв.
  Доставка и монтаж на ламиниран паркет, подложка, первази - м2 - 27,90 лв.
  Доставка и монтаж на преходна лайсна - м. - 14,50 лв.

 

 • Ремонт на гостна (хол)

  Направа на обръщане от вътре с гипсокартон, гипсово лепило и ръбоохранители. Подмазване с циментово лепило отвън. - 12,50 лв.
  Доставка и полагане на финна шпакловка (две ръце) - м2 - 6,80 лв.
  Доставка и полагане на дълбокопроникващ грунд (две ръце) - м2 - 2,40 лв.
  Доставка и полагане на латексова боя по стени и тавани - м2 - 5,90 лв.
  Доставка и монтаж на ламиниран паркет, подложка и первази - м2 - 27,90 лв.

 

 • Ремонт на кухня

  Направа на обръщане от вътре с гипсокартон, гипсово лепило и ръбоохранители. Подмазване с циментово лепило отвън - м - 12,50 лв.
  Доставка и направа на изолация фибран XPS 2 - м2 - 26,50 лв.
  Доставка и направа на предстенна обшивка от гипсокартон - м2 - 25,80 лв.
  Доставка и полагане на гипсова шпакловка - м2 - 11,00 лв.
  Доставка и направа на окачен таван от гипсокартон - м2 - 28,80 лв.
  Доставка и монтаж на дек. осветление - бр. - 24,50 лв.
  Доставка и полагане на финна шпакловка (две ръце) - м2 - 6,80 лв.
  Доставка и полагане на дълбокопроникващ грунд (две ръце) - м2 - 2,40 лв.

 

 • Ремонт на кабинет

  Доставка и полагане на гипсова и финна шпакловка - м2 - 14,80 лв.
  Доставка и полагане на дълбокопроникващ грунд (две ръце) - м2 - 2,40 лв.
  Доставка и полагане на латексова боя по стени и тавани (бяло без отсчиане) - м2 - 5,90 лв.
  Доставка и монтаж на ламиниран паркет, подложка, первази - м2 - 27,90 лв.

 • Ремонт на баня

  Демонтаж на фаянс - м2 - 15,50 лв.
  Демонтаж на водопровод и канал - м. - 3,50 лв.
  Направа на улей в бетон(за полагане на ВиК) - м. - 5,00-10,00 лв.
  Доставка и полагане на ППРф20 водопровод - т. - 55,00 лв.
  Доставка и монтаж на куфар от гипсокартон - м2 - 42,00 лв.
  Доставка и монтаж на куфар от гипсокартон - м. - 25,00 лв.
  Доставка и полагане на варо-циментова мазилка - м2 - 23,20 лв.
  Доставка и направа на драскана мазилка - м2 - 18,50 лв.
  Полагане на фаянс и теракот (цената не включва материалите) - м2 - 25,50 лв.
  Полагане на фаянс и теракот - диагонално редене (цената не включва материалите) - м2 - 27,00 лв.
  Полагане на декоративни елементи по проект - м1 - 6,50 лв.
  Полагане на цокъл по врата и вертикали (рязан) - м - 8,00 лв.
  Доставка на теракол - кг. - 0,85 лв.
  Доставка на фугираща маса - кг. - 9,50 лв.
  Направа на окачен таван от гипс-картон (влагоустойчив) - м2 - 30,50 лв.
  Доставка и направа на растерен таван - м2 - 25,50 лв.
  Доставка и монтаж на декоративно осветление - бр. - 24,50 лв.
  Доставка и полагане на ал. лайсна по външни ъгли - м. - 11,50 лв.
  Доставка и монтаж на подов сифон с декоративна капачка - бр. - 35,00 лв.
  Доставка и полагане на финна шпакловка - м2 - 6,20 лв.
  Доставка и полагане на заздравяващ грунд по таван (две ръце) - м2 - 2,40 лв.
  Доставка и полагане на латексова боя по стени и тавани (бяло, без отсичане) - м2 - 5,90 лв.
  Доставка и палагане на СВТ 3х1.5  (лампен излаз) - м - 18,90 лв.
  Доставка и монтаж на разклонителна, конзолна кутия - бр. - 2,25 лв.
  Извозване на отпадък до депо - м3 - 65,00 лв.
  Монтаж на душ кабина - бр. - 100,00 лв.
  Монтаж на моноблок с окомплектовка - бр. - 55,00 лв.
  Монтаж на батерия с окомплектовка - бр. - 45,00 лв.
  Монтаж на мивка - бр. - 40,00 лв.
  Обръщане по врати (едностранно) - м. - 12,50 лв.

Боядисване и ремонт
Управление на имоти
Озеленявне и подръжка
Застраховане
Дератизация и дезинсекция
Техническа поддръжка
Монтаж н домофонни уредби
Подмяна на щрангове
Подмяна на дограма
Юридически услуги
Ремонт и строителство
Сигурност
Ремонт на покриви
Anchor 1
bottom of page