За нас

"Вход Къмпани" има дългогодишен опит в извършването на услуги за професионално поддържане на жилищни сгради. Ние сме специализирани в управление и поддръжка на етажна собственост. Това са всички общи части и съоръжения в една жилищна сграда, за които отговорност носят всички живущи в нея.

От услугата ни „Професионален Домоуправител” досега са се възползвали над 700 домове в София. Ние имаме капацитета да удовлетворим потребностите от частни домоуправители на още много сгради в София.

Въз основа на опита си изградихме система, която безупречно работи за перфектно обслужване на жилищни сгради, удовлетворявайки всичките им потребности. Работим качествено на базата на изискванията на ЗУЕС. Решавайки организационните проблеми на вашия общ дом, ние ви спестяваме конфликти и неловки отношения между съседите. Предлагаме оптимизирани цени в зависимост от избрания обем на услугите, при гарантирано високо качество на изпълнението. Професионалният домоуправител от "Вход Къмпани" ще ви спести време и нерви. Той знае всичко за управлението и поддръжката на вашата етажната собственост. Не живее във вашия вход, не ви е съсед, но се грижи за предверието на дома ви все едно е и негов. И точно защото не ви е съсед, не е обвързан с вас и вашите съседи с деликатни междусъседски взаимоотношения. Затова ще ви посрещне с усмивка, но и ще изисква спазване на дисциплина, така необходима, за да е в безупречен вид състоянието на вашата етажна собственост.

Край на съседските скандали, неуредени въпроси, неплатени сметки, безпорядък в документацията, неприветливи входове и стълбища, спъване в тъмното и други обичайни проблеми в сгради – всичко това няма да се случи с перфектния домоуправител oт "Вход Къмпани"

Обадете се сега:

0897 929 652

0897 929 653

Изпратете ни имейл

vhodcompany@abv.bg

Адрес

гр. София

ж.к. Младост 1 бл. 102