top of page

За нас

"Вход Къмпъни" има дългогодишен опит в извършването на услуги за професионално поддържане на жилищни сгради. Ние сме специализирана фирма за управление и поддръжка на етажна собственост. Това са всички общи части и съоръжения в една жилищна сграда, за които отговорност носят всички живущи в нея.

От услугата ни „Професионален Домоуправител” досега са се възползвали множество живущи в кооперации в София. Ние имаме капацитета да удовлетворим потребностите на нашите клиенти, независимо от броя апартаменти и етажи на ЕС. Допълнително предлагаме и разнообразни услуги, като почистване, ремонти дейности, озеленяване и поддръжка и още много други. Разгледайте секцията с услуги за подробна информация.

Въз основа на опита си изградихме система, която безупречно работи за перфектно обслужване на жилищни сгради. Работим качествено на базата на изискванията на ЗУЕС. Решавайки организационните проблеми на Вашия общ дом, ние Ви спестяваме конфликти и неловки отношения между съседите. Предлагаме оптимизирани цени в зависимост от избрания обем на услугите, при гарантирано високо качество на изпълнението.

 

Основните пакетни услуги, които предлагаме ще Ви спестят много излишни нерви и време, за да можете да се наслаждавате на безпроблемното съседско обитаване на ЕС, вместо да се занимавате с битовизми и конфликти.

Край на съседските скандали, неуредени въпроси, неплатени сметки, безпорядък в документацията, неприветливи входове и стълбища, спъване в тъмното и други обичайни проблеми в повечето сгради – всичко това няма да се случи с перфектния домоуправител oт "Вход Къмпани".

Свържете се с нас още днес и ние ще се погрижим за всичко останало.

Обадете се сега:

0898 577 090
0897 929 652

Изпратете ни имейл

vhodcompany@abv.bg

Адрес

гр. София

 ж.к. Сухата река, бл. 69, вх. Б, ет. 4, ап. 11

bottom of page