За нас

"Вход Къмпани" има дългогодишен опит в извършването на услуги за професионално поддържане на жилищни сгради. Ние сме специализирани в управление и поддръжка на етажна собственост. Това са всички общи части и съоръжения в една жилищна сграда, за които отговорност носят всички живущи в нея.

От услугата ни „Професионален Домоуправител” досега са се възползвали над 700 домове в София. Ние имаме капацитета да удовлетворим потребностите от частни домоуправители на още много сгради в София.

Въз основа на опита си изградихме система, която безупречно работи за перфектно обслужване на жилищни сгради, удовлетворявайки всичките им потребности. Работим качествено на базата на изискванията на ЗУЕС. Решавайки организационните проблеми на вашия общ дом, ние ви спестяваме конфликти и неловки отношения между съседите. Предлагаме оптимизирани цени в зависимост от избрания обем на услугите, при гарантирано високо качество на изпълнението. Професионалният домоуправител от "Вход Къмпани" ще ви спести време и нерви. Той знае всичко за управлението и поддръжката на вашата етажната собственост. Не живее във вашия вход, не ви е съсед, но се грижи за предверието на дома ви все едно е и негов. И точно защото не ви е съсед, не е обвързан с вас и вашите съседи с деликатни междусъседски взаимоотношения. Затова ще ви посрещне с усмивка, но и ще изисква спазване на дисциплина, така необходима, за да е в безупречен вид състоянието на вашата етажна собственост.

Край на съседските скандали, неуредени въпроси, неплатени сметки, безпорядък в документацията, неприветливи входове и стълбища, спъване в тъмното и други обичайни проблеми в сгради – всичко това няма да се случи с перфектния домоуправител oт "Вход Къмпани"

Обадете се сега:

089 980 6695

089 857 7045

02 416 1639

Изпратете ни имейл

vhodcompany@abv.bg

Адрес

гр. София

ж.к. Младост 1 бл. 102

Свържете се с нас

Денонощно

"Вход къмпани"

Контакти

089-980-6695

089-857-7045

02-416-1639

vhodcompany@abv.bg

  • w-facebook

​© 2019 by  DAFOX Studio. Proudly created with Wix.com